SKŁADNIKI:
10 szt bułek
1/2 kg mięsa mielonego
1/2 kg pieczarek
10 plasterków sera żółtego
przyprawy
PRZYGOTOWANIE:
Mięso i starte pieczarki podsmażyć na patelni, każde osobno. Na końcu połączyć ze sobą dodając miąższ z bułek i przyprawy. Z bułek odciąć wieczko i wydrążyć miąższ. Do każdej bułki dodać masę mięsną i przykryć plastrem sera. Podpiec w piekarniku aż ser się stopi. Jeść na ciepło, polecam również z ketchupem.
Mięso i starte pieczarki podsmażyć na patelni, każde osobno. Na końcu połączyć ze sobą dodając miąższ z bułek i przyprawy. Z bułek odciąć wieczko i wydrążyć miąższ. Do każdej bułki dodać masę mięsną i przykryć plastrem sera. Podpiec w piekarniku aż ser się stopi. Jeść na ciepło, polecam również z ketchupem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz